Rechtsgebieden

sfeerfoto-2-nuijtenadvocatuur-meditation.png

Personen en familierecht

Het personen- en familierecht is een breed rechtsgebied. Ik richt mij vooral op (complexe) echtscheidingen, alimentatievraagstukken, de verdeling van de gemeenschap van goederen en afwikkeling van huwelijkse voorwaarden.

Meer informatie ››
Erfrecht-Nuijten-Advocatuur&Mediation.png

Erfrecht

De afwikkeling van een nalatenschap kan voor de nodige conflicten zorgen. Waar heb ik recht op? Wat is een legitieme portie? Hoe gaat de verdeling en wat zijn wilsrechten? Goede (juridische) bijstand in tijden waarin het niet alleen gaat om financiële belangen, maar waar vaak ook andere belangen een rol (kunnen) spelen kan cruciaal zijn.

Meer informatie ››
portretfoto-nuijten-advocatuur-meditiation.png

Ondernemingsrecht

Ik ben er voor ondernemers die in de dagelijkse praktijk voor allerlei uitdagingen komen te staan. Zoals conflicten met een werknemer, een klant of leverancier. Maar ook voor conflicten tussen bestuurders onderling of aandeelhouders kunnen ondernemers bij mij terecht.

Meer informatie ››
mediation-advocatuur-nuijten-mediation.png

Mediation

Sinds 2010 ben ik gespecialiseerd mediator en aangesloten bij de Vereniging voor Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). Door nieuwe inzichten is ook in de rechtbank de waarde van mediation op verschillende terreinen doordrongen.

Meer informatie ››
Scroll naar boven